Palvelut

VIHERRAKENTAMINEN

Palvelut

Kiveykset

Pihakiveykset betoni- ja luonnonkivistä, muurit, istutusaltaat. Tuleeko vielä jotain mieleen, mitä kivestä voisi tehdä? Ideoidaan yhdessä!

Istutukset

Helppohoitoisia havukasveja vai enemmän leikkauksia tai muuta hoitoa tarvitsevaa kasvillisuutta? Mahdollisuudet ovat luvuttomat, taimistojen valikoimathan vain kasvavat vuosittain.

Kuntta ja siirtonurmi

Taiteen sääntöjen mukaan tehdyille pohjille ja oikeaan kasvupaikkaan asennettu kuntta ja siirtonurmi ovat varma valinta, kun halutaan heti valmista ja näyttävää, kustannustehokkaasti toteutettua pintaa pihaan.

Viherhoitotyöt

Pihapuut tarvitsevat leikkuuta, pensasaidat hoitamista. Puita pitää kaataa ja istutuksia uusintaa. Kaikenlaisia puutarhurin hommia tarttis tehdä. Hyvä! Meidän kautta hoituu.

Pihaneuvonnat

Käydäänkö piha yhdessä läpi ennen töiden aloittamista? Kimpassa ideoiminen on usein paras tapa suunnitella pihan rakenteet kasveineen kivineen kaikkineen.

Kaikki pihatyöt

Kauttamme saat myös tarvittavat taimet, pihakivet, puunkaadot, kaivinkonetyöt, pihasuunnitelmat, metsänhoitotyöt ja niin poispäin. Jotain jos jäi sanomatta, sano sinä!